To je politika zasebnosti za takamaka.si

Ta stran se uporablja za obveščanje obiskovalcev spletnih strani o naših pravilnikih z zbiranjem, uporabo in razkritjem osebnih podatkov, če se je kdo odločil za uporabo naše storitve ali spletnega mesta.

Če se odločite za uporabo naše storitve, se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v zvezi s tem pravilnikom. Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Izrazi, uporabljeni v tej politiki zasebnosti, imajo enake pomene kot v naših pogojih poslovanja, če ni drugače določeno v tej politiki zasebnosti.

Zbiranje in uporaba informacij

Za boljšo izkušnjo lahko med uporabo naše storitve od nas zahtevate nekatere osebno prepoznavne podatke, vključno z vašim imenom, telefonsko številko in poštnim naslovom, vendar ne omejeno nanje. Informacije, ki jih zbiramo, bomo uporabili za vzpostavitev stika ali identifikacije.

Dnevniški podatki

Želimo vas obvestiti, da vsakič, ko obiščete našo storitev, zbiramo podatke, ki nam jih pošlje vaš brskalnik in se imenujejo Dnevniški podatki. Ti dnevniški podatki lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola v računalniku (“IP”), različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistike.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki se običajno uporabljajo kot anonimni enolični identifikator. Te se pošljejo v vaš brskalnik s spletnega mesta, ki ga obiščete, in so shranjene na trdem disku vašega računalnika.

Naše spletno mesto uporablja te piškotke za zbiranje informacij in izboljšanje naše storitve. Ti piškotki lahko sprejmete ali zavrnete in veste, kdaj se piškotek pošilja na vaš računalnik. Če se odločite za zavrnitev naših piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Varnost

Cenimo vaše zaupanje pri posredovanju vaših osebnih podatkov, zato si prizadevamo uporabiti komercialno sprejemljiva sredstva za njihovo zaščito. Ne pozabite pa, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen in zanesljiv, zato ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti.

Povezave do drugih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na to spletno mesto. Upoštevajte, da teh zunanjih spletnih mest ne upravljamo. Zato vam močno svetujemo, da pregledate pravilnik o zasebnosti teh spletnih mest. Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakso spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno posodabljamo našo politiko zasebnosti. Zato vam svetujemo, da to stran vsake toliko pregledate, da bi našli morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili, tako da na tej strani objavimo nov pravilnik o zasebnosti. Te spremembe začnejo veljati takoj po objavi na tej strani.

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede naše politike o zasebnosti, nas kontaktirajte.